Doorgaan naar inhoud

Hoe voorkom ik een waas op mijn tegels? Ontdek de oplossing.

Heeft u porcellanato tegels die steeds een film vertonen en niet gereinigd kunnen worden zonder een waas achter te laten? Dan is de kans groot dat laagvormende producten zoals zepen de boosdoener zijn. Gelukkig is er een oplossing die ervoor zorgt dat uw tegels weer schoon en helder worden.

De oplossing is het gebruik van Lithofin KF Intensiefreiniger. Dit is een krachtig reinigingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen en lagen op keramische tegels. Het is geschikt voor gebruik op porcellanato tegels en zorgt ervoor dat alle lagen en vuilresten effectief worden verwijderd.

Hoe gebruikt u Lithofin KF Intensiefreiniger?

Afhankelijk van de mate van vervuiling kunt u Lithofin KF Intensiefreiniger onverdund of tot ca. 1:10 met water verdunnen. Verdeel het middel met een schrobber of vloerwisser over de tegels en laat het ca. 10-20 minuten inwerken. Indien nodig kunt u de tegels schrobben. Vervolgens neemt u het product op met water en spoelt u de tegels grondig na. Herhaal deze stappen totdat alle lagen en vuilresten zijn verwijderd.

Voor grote oppervlakken kunt u Lithofin KF Intensiefreiniger gebruiken in een reinigingsautomaat. Het verbruik is ca. 0,3-0,4 liter per 10 liter water en dit is voldoende voor een oppervlak van 100-150 m². Het is belangrijk om de oppervlakken goed nat te maken zodat het vuil wordt opgelost en opgenomen.

Let op: Gebruik Lithofin KF Intensiefreiniger niet op gepolijst marmer, Eloxal, gelakte oppervlakken en andere alkaligevoelige ondergronden. Probeer het middel altijd eerst op een onopvallende plaats uit voordat u het op de hele vloer gebruikt.

Voor regelmatig onderhoud van licht tot normaal vervuilde oppervlakken adviseren wij Lithofin KF onderhoud. Dit middel vormt geen lagen en zorgt ervoor dat uw tegels mooi schoon blijven zonder dat er een waas achterblijft.

Conclusie

Als uw porcellanato tegels steeds een film vertonen en niet gereinigd kunnen worden zonder een waas achter te laten, is Lithofin KF Intensiefreiniger de oplossing. Dit krachtige reinigingsmiddel zorgt ervoor dat alle lagen en vuilresten effectief worden verwijderd en uw tegels weer schoon en helder worden. Voor regelmatig onderhoud kunt u Lithofin KF onderhoud gebruiken. Zo blijven uw tegels mooi schoon zonder dat er een waas achterblijft.

Vorig artikel Matte vlekjes op je tegelvloer? Geen paniek!